> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА отговори на Авиаторите-аматьори, предложи им същото като на Левски!


ЦСКА отговори на Авиаторите-аматьори, предложи им същото като на Левски!

40 0

Публикувана на: март 8, 2017

Административният директор на ПФК ЦСКА Милко Георгиев коментира пред клубният сайт появилите се днес искания от страна на аматьорския клуб ЦСКА 1948 за информация относно договорните отношения между ПФК ЦСКА и Министерството на младежта и спорта.

„Бих искал да коментирам два аспекта от тази декларация. Чисто граматически очевидно и на тези хора ще трябва да носим букварите, защото декларацията им е пълна с граматически грешки. Както е тръгнало ще раздаваме още буквари. По отношение на претенциите им, бих искал да ги помоля да входират молба в деловодството на ЦСКА с описание какво точно искат от нас. Когато входират молбата, ще се събере нашият управителен съвет, ще разгледа случая и ще им отговорим официално“, споделя Георгиев като се закача и с Левски, чийто фенове допуснаха грандиозни правописни грешки в два от транспарантите си за дербито от миналия уикенд.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК slideМилко ГеоргиевЦСКАЦСКА 1948