> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА и Ганчев демонтираха модела #КОЙ! Останалото е…мучене


ЦСКА и Ганчев демонтираха модела #КОЙ! Останалото е…мучене

0
0
815

Публикувана на: юни 29, 2016

Случи се нещо знаково в най-новата българска история. Особено в тази от последните години. Демонтиран бе цял един модел, сравним по своята опустошителност само и единствено с турското робство.

Направиха го ЦСКА и Гриша Ганчев. Те станаха първите в тази държава, които не се дадоха на делянпеевщината.Те са първите, които я победиха.

Не се залъгвайте. Корпулентния може да пече паласки в Дубай, но той има толкова много аватари тук, че това все още е НЕГОВАТА държава. Той разпространява вестници, той продава на „Лафка“-та, той свива цигари, той назначава съдии, той строи, а след това и ремонтира пътища, той дава на Опосумите му да пасат, той е БиТиВи, той е „Стандарт“, той е всичко! Както някога Султанът е бил всичко в Османската империя. И за да живееш спокойно в нея плащаш кръвнина.

ЦСКА и Гриша Ганчев отказаха да платят кръвнина на Пеевски! Развяха знамето на Сектор Г и доказаха една стара максима. И най-малката държава е по-силна от най-голямата мафия. Държавата ЦСКА се надигна и успя! Гриша Ганчев подобно на Бенковски нанесе люта рана в сърцето на тиранин Делянин. А сега нека заповяда не бай Иван, а Бай Бойко.

И да си върнем България. Видя се, че не е толкова трудно моделът #КОЙ да бъде демонтиран и в политиката, и в икономиката, и в туризма, въобще навсякъде. Просто ти трябват и там един Ганчев и един ЦСКА!

Сега най-тъпото ще е феновете на ЦСКА да се притесняват от подмятанията от Левски. Тъпо е. Там, където някога Крали Марко си е развял х.я и кръстил мястото „Подуяне“, сега си развява тубмака делянпеевщината. Там е адвокатът му, там са феновете му, там е политиката му. Да оригиналничиш с оригиналността на ЦСКА днес е тъпо, когато си Левски на Пеевски. Когато неговата мобилна компания ОФИЦИАЛНО купи публиката на Левски!

Феновете на ЦСКА трябва да са само и единствено горди. Те оцеляха във „В“ група. Нещо повече, показаха, че и там си остават №1. Затова решиха да ги асимилират като „сините“им братя. Е, не направо чрез Пеевски, но през задлъжнелия му Васил Божков. В добавка на двамата подкрепа се хвърли да оказва Кирил Домусчиев. Кой би оцелял, когато срещу него има хора с 20 милиарда!?

Оцеля ЦСКА! Защото е ЦСКА! И защото днес имаше Гриша Ганчев. Останалото е мучене…

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments