> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА застана зад Йорданеску и предупреди „кукловодите и слугинажа“: Ще отговорим мощно, по армейски!


ЦСКА застана зад Йорданеску и предупреди „кукловодите и слугинажа“: Ще отговорим мощно, по армейски!

0
0
208

Публикувана на: ноември 6, 2016

ОТ ЦСКА разпространиха съобщение на официалният си сайт, в което категорично подкрепят треньора Едуард Йорданеску и отбора. „Червените“ заявяват и, че, ако атаките срещу клуба продължат, на „кукловодите и слугинажа“ ще бъде отговорено „мощно и по армейски“. Ето какво написаха от ЦСКА без редакторска намеса:

„Армейци,

Ръководството на ЦСКА определя като спекулации и интриги многобройните писания за предстояща смяна на наставника на тима Едуард Йорданеску.

В знайни и незнайни медии и сайтове заваляха статии за треньорска рокада и преговори с нови наставници, които не отговарят на истината.

Има също така 2-3 подводни камъка, без акредитации за стадион „Българска армия“, които в желанието си да се слагат и харесват на други отбори, хитро и нагло се опитват да манипулират армейската общност, мислейки си, че така оказват някакъв натиск на клуба, треньорите и футболистите.

Досега си мълчахме, за да не се трови атмосферата, но предупреждаваме кукловодите и техните слугинажи, че ако се продължи в същия дух, то и ние ще отговорим по-остро и подобаващо. Мощно и по армейски!

Като клуб заставаме зад наставника и играчите и ще се стремим по всякакъв начин да им помогнем заедно да преодолеем тази трудна ситуация. Вярваме, че той и тимът имат много по-голям потенциал, но за да се получат нещата, освен време, трябва доверие и подкрепа от всички.

И едно важно пояснение. Всички решения за назначаване, смяна или каквото да е било, касаещо старши-треньора на тима, се взимат съгласувано от тримата акционери в клуба – г-н Гриша Ганчев, г-н Юлиян Инджов и г-н Христо Стоичков. Тримата твърдо стоят зад ОТБОРА!

Останалото са зле написани свободни съчинения.

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments