> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА засилва Каранга към Белград, ето защо бяха сменени Пинто и Арсенио


ЦСКА засилва Каранга към Белград, ето защо бяха сменени Пинто и Арсенио

0
0
153

Публикувана на: март 7, 2017

Централният нападател на ЦСКА Фернандо Каранга замина за Белград, където ще бъде възстановен от травмата, която получи по време на вечното дерби в събота. Бразилецът е със скъсани мускулни влакна и заради това напусна тере­на по-рано и остави отбо­ра си с 10 човека на тере­на.

Известната лечителка Мариана лекува подобни контузии за около 3 дни. Той обаче ще бъде оставен да почива срещу аутсайдера Монтана, за да не се рискува нещо по-сериозно. Рубен Пинто и Арсенио вероятно ще пропуснат тренировката във втор­ник, след като и двамата са с висока температура и трябва да мине простуд­ното им заболяване. Те играли така в дербито, пише „24 часа“.

Стамен Белчев твърдо остава начело на ЦСКА въпреки слуховете, че се готви неговата смяна. Той обаче ще бъде при­викан на сериозен разго­вор с ръководството, след като не успя да мотивира достатъчно играчите си срещу „Левски“.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaАрсениоРубен ПинтоФернандо КарангаЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments