> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА започва днес ремонта на Панчарево


ЦСКА започва днес ремонта на Панчарево

0
0
272

Публикувана на: септември 19, 2016

Армейците ще започнат днес да правят още подобрения по базата в Панчарево. След като ръководството смени тревната настилка на двата терена и в момента тя е в перфектно състояние, сега ще бъде даден ход и на изграждането на нови съблекални, бани и съдийски стаи, пише вестник „Тема спорт“.

В момента постройките в комплекса тънат в разруха, за което свидетелства и буйната растителност около тях. Бунгалата са пред срутване, а съблекалните, макар отвън да изглеждат прилично, отвътре са в окаяно състояние. По пода в помещенията, където играчите на червените и гостите трябва да се преобличат, зеят огромни дупки, през които е било планирано да минават водопроводни тръби. Такива обаче така и не са били поставени. Част от стените са били иззидани с газобетонови блокчета, а други само са бутнати. В някои от помещенията има направена изолация, но в повечето мазилката пада, като се виждат и висящи електрически кабели.

Преди дни ръководството на ЦСКА е инспектирало базата в Панчарево и е набелязало няколко от сградите, които могат да бъдат реновирани. Идеята е по този начин да се осигурят необходимите условия, които да позволят нормален тренировъчен процес на представителния и дублиращия тим в Панчарево. Там ще играят мачовете си и две от юношеските формации, вероятно най-големите.

Намеренията на шефовете на клуба са да инвестират сериозна сума в базата, като това се доказва от подменената наскоро настилка на терените. На този етап целта е първо да се изградят съблекални, а след това и комплексът да стане най-модерният в България.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments