> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА е жив, Левски е умрял!


ЦСКА е жив, Левски е умрял!

58 0

Публикувана на: октомври 17, 2016

Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев по традиция изгледа двубоя на отбора от трибуните заедно с феновете. Той пътува от Бургас специално за дербито и зае място в Сектор Г.

Преди двубоя Сакалиев публикува своя снимка с червено шалче с надслов „Приказката продължава“, която събра над 1000 харесвания в социалната мрежа Facebook. А след сблъсъка той направи и кратък коментар, като качи няколко снимки. На едната са сравнени хореографиите на феновете на грандовете. На другата пък се вижда статистиката от срещата, която говори красноречиво за игровото предимство на ЦСКА, пише вестник „Тема спорт“.

„На тези снимки много ясно се вижда кой е жив и кой е умрял. ЦСКА бе по-живият отбор в дербито. Само ЦСКА!“, написа Сакалиев.

Бившият директор на армейците Георги Илиев-Майкъла пък коментира: „Време е ЦСКА да спре с грешките отзад, защото са все фрапантни и решаващи. Но отборът тепърва се сработва. Не смятам, че Чорбаджийски може да бъде лидер. Откъм голове беше равностойно дерби, но ЦСКА игра по-добре“, отчете Илиев.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ТУК

slideЛевскиСтойко СакалиевЦСКА