> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА бетонира португалец с продажбата на Виана


ЦСКА бетонира португалец с продажбата на Виана

0
0
211

Публикувана на: февруари 2, 2017

Диого Виана отказа офертата на Дебрецен, за да стане играч на Беленензес. Сделката за крилото между ЦСКА и португалския клуб е била финализирана във вторник вечерта. Част от нея е и вътрешният халф Рубен Пинто, който ще продължи да носи червения екип и през следващия сезон, твърди „Тема Спорт”.

До новата ситуация, която е печеливша за ЦСКА, се стигна, след като Виана в последния момент е отказал да подпише договор с унгарския Дебрецен. Ръководството на ЦСКА е реагирало незабавно и е предложило крилото на Беленензес като част от бартерна сделка за придобиване правата на Рубен Пинто, който в момента играе като преотстъпен на „Армията“. В хода на преговорите с
португалския клуб е било уточнено ЦСКА да доплати известна сума за Пинто, която обаче е много по-ниска от тази, която Беленензес бе заложил за откупуване в контракта му за преотстъпване, парафиран през миналото лято. Армейците ще направят това и така халфът ще стане собственост на клуба.

Пинто се наложи като твърд титуляр в ЦСКА през есента, а в заключителните два месеца от миналата година оформи солидно партньорство в средата на терена с Петрус Бумал. Армейците имат намерение да наложат тази двойка в дългосрочен план. Именно Пинто (24 г.) и Бумал (23 г.), заедно с Антон Недялков (23 г.), са най-постоянните играчи през сезона.

Изпълнителният директор на Дебрецен Рока Геза пък заяви, че Беленензес е предложил по-изгодни условия на Виана, въпреки че неговата заплата е щяла да бъде най-високата в унгарския клуб.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments