> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Цоневи остават на „Герена“… засега


Цоневи остават на „Герена“… засега

0
0
247

Публикувана на: май 26, 2016

Близнаците Борислав и Радослав Цоневи засега остават в Левски. Двамата нямат подписани предварителни договори с Берое, опонира „Дарик“ на информациите на печатните издания днес.

Боби и Ради не са взели окончателно решение за бъдещето си, а им предстоят още разговори със спортния директор Георги Иванов и председателят на УС Иво Тонев. Те вече имаха няколко срещи, на които дискутираха евентуалните нови договори на близнаците, както и най-важното за тях условие – да получават повече игрово време, за да се развиват и да трупат опит.

Радослав ще играе в последния мач на Левски за сезона срещу Берое през уикенда, докато брат му е с младежкия национален отбор на турнира във френския град Тулон.

Иначе днес Люпко Петрович проведе предпоследна тренировка за сезон 2015/2016. „Сините“ излязоха за своето занимание в 17:00 часа на официалния терен на стадион „Георги Аспарухов“, като днес към тима се присъединиха юношите Атанас Кабов, Алекс Боримиров, Станислав Иванов и Георги Янев, които вчера имаха мач със своята възрастова група.

Те бяха подложени на възстановяване и ще могат да са на разположение на старши-треньора  за заключетелната тренировка на тима преди гостуването на Берое в събота.

Към състава на „сините“ се включи и друг млад талант в лицето на Антон Илиев, който подсили екипа на вратарите, където на разположение на тима в момента е само вторият страж Александър Любенов.

Днес заниманието на тима премина през серия от упражнения за движение на играчите по терена с бързи пасове, като наставникът на „сините“ настояваше за тактическа дисциплина и стриктно спазване на неговите указания.

В края бяха отработени и различни статични положения.

Утре „сините“ тренират отново в 17:00 часа.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments