> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Цирк дьо Петев в Япония! Скандали, липсващ доктор и един треньор по-малко


Цирк дьо Петев в Япония! Скандали, липсващ доктор и един треньор по-малко

0
0
234

Публикувана на: юни 11, 2016

Цирк „Петев“! Така можем да определим японското турне на националния тим. И ако някой си мисли, че резултатите — 2:7 от домакините и 0:4 от Дания е най-лошото от пътуването ни до Страната на изгряващото слънце, жестоко се лъже. „Меридиан Мач“ научи потресаващи факти от лагера на нашите. И тук не става дума за скандалите с Венци Христов и Георги Миланов.

Ден преди втората среща с Дания от Япония си е тръгнал лекарят на националния отбор Валентин Великов. Той е бил привикан във Франция, където се провежда Евро 2016. Там са събрани множество доктори на национални селекции, за да се запознаят с новите антидопин-гови правила. Проблемът не е, че Великов си е тръгнал. Той е знаел доста по-рано, че ще трябва да остави отбора. Въпросът е защо не е бил подсигурен негов заместник. Така за мача с Дания (0:4) ние сме били без доктор.

Това е шокирало повечето от играчите, които не са виждали подобно нещо дори и в детско-юношеските си години. Така, ако, не дай Боже, някой от националите ни се беше контузил, то можеше да се стигне до изключително куриозни гледки.

Още нещо накарало, японците да ни се смеят. И то е, че загрявката на „трикольорите“ преди срещата с Дания е била водена от… кинезитрапевт. По принцип това е задължение на кондиционния треньор или на асистента на Петев – Алекси Желязков. Както е известно, Роко Перота стана част от Левски в началото на януари и в момента националите нямат кондиционен спец, въпреки желанието на БФС да бъде назначен такъв. Кмета и Желязков пък решили да правят нещо друго, вместо да водят загрявката. А резултатът се видя – 0:4 за „червения динамит“.

„Меридиан мач“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments