> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Целта пред Левски догодина е ясна


Целта пред Левски догодина е ясна

0
0
287

Дата: април 25, 2016

Полузащитникът на Левски Георги Костадинов е категоричен, че през следващия сезон 26-кратният шампион на България ще се бори за краен успех на два фронта – „А“ група и Купата на България. Сърцатият халф е уверен във възможностите на „сините“ и не се притеснява от непрестанните критики по адрес на играта на тима.

„Целта в Левски, когато пристигнах през лятото, бе да се изгради основа, върху която да се стъпи и да се доразвие в следващия шампионат. Засега първата част от работата е свършена. Това, че някои хора в течение на времето започнаха да ни поставят от само себе си някакви изкуствени цели, не ни е заблуждавало. Знаем, че имаме още доста да работим, за да върнем Левски на нивото, което му подхожда“, заяви Костадинов пред „Тема Спорт“.

„Смятам, че през настоящия сезон постигнахме почти максимума от възможностите си. Жалко само, че в турнира за Купата на България отпаднахме от Литекс след оспорван мач и нелепо отменен гол в Ловеч. Догодина е ясно, че ще трябва да стъпим върху тази основа и да се борим за титла и купа“, допълни още един от лидерите на „Герена“ през този сезон.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments