> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Целите пред Левски са начертани! Ето какво трябва да се направи до Нова Година


Целите пред Левски са начертани! Ето какво трябва да се направи до Нова Година

0
0
186

Публикувана на: септември 1, 2016

Левски трябва да изгради козирка на Сектор А на стадион „Георги Аспарухов” и да постави ново табло до Нова година. Това са целите, които собственикът Спас Русев посочи за този период. Той добави, че по спортно-техническата част ще се мисли през декември, когато вече ще е по-добре запознат.

„Ние си поставяме много амбициозни цели какво да свършим до Нова година. Разбира се, преди това ние трябва да представим новия Управителен съвет, новия изпълнителен директор. Не очаквайте аз да съм водещото лице, да говоря, да се изявявам. Не, това от мен не го очаквайте. Това, което искаме да направим до Нова година, е козирка на Сектор А, ново табло, което да бъде съвременно с показване на головете, на хубавите положения. Което може да използва също за реклами, както е навсякъде по света. Това са тези задължителни неща, които нямат отношение към самия отбор”, каза бизнесменът пред клубната телевизия.

„Вече декември, когато съм по-добре запознат, да видим в спортно-техническата част какво точно правим. Не искам да влизам сега в тази сфера, защото това е територия на съответния екип. Те трябва да предложат, аз не искам да изземам техните права и функции. Декември ще е мястото и времето, когато трябва да освежим, ако искаме да продължим доброто представяне на отбора”, добави Спас Русев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments