> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Цветан Йончев: Домусчиев иска да вземе ЦСКА, за да си оправи имиджа в Европа


Цветан Йончев: Домусчиев иска да вземе ЦСКА, за да си оправи имиджа в Европа

0
0
229

Публикувана на: май 4, 2017

Бившият футболист и треньор на ЦСКА Цветан Йончев даде специално интервю за Би Ай Ти, в което коментира ситуацията с отбора на „армейците“ и битката между Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев.

„Аз не мога да определя каква е причината за войната между Ганчев и Домусчиев, но смятам, че една от причините би могла да бъде, че ЦСКА е голямо име и ако някой би могъл да го вземе и управлява както трябва, би могло да донесе много позитиви“, коментира Йончев.

Той посочи, че активите на отбора, който и да ги вземе, би трябвало да обслужват целите на ЦСКА като клуб. „Аз не мисля, че ЦСКА може да бъде чак такъв голям бизнеспроект, който да донесе кой знае какви печалби на който и да е собственик. Но ако излезе на европейска сцена, би могло да повлияе на имиджа на собствениците, което според мен е целта в случая“, посочи Йончев.

По думите му, няма да е прост и кратък процес преминаването на собствеността в други ръце и ще има доста съдебни процеси. „Предстои да видим какво ще се случи“, каза бившият футболист и треньор.

Според него, всичко, което се случва в ЦСКА, а и не само, е една проекция на държавата и виждаме, че дори и с намесата на ЕС не можем още да станем нормална държава, защото не можем да реформираме съдебната си система, която е една от най-важните. „Ако имахме нормална съдебна система, тези неща с ЦСКА нямаше да се случат“, посочи Йончев.

„Трябва да се видят всички фактори, да се огледат всички позиции и да се прецени кое е най-доброто за ЦСКА“, убеден е бившият треньор.

„Ако обвиняваме само държавата, ще отидем в грешна посока. ЦСКА сам си е виновен за много неща, които се случиха“, смята Йончев и добави, че в момента лекуваме тумор, който се е разраснал твърде много, вместо да го отстраним още в зародиш. Той е категоричен, че един авторитетен клуб трябва да се ръководи от авторитетен треньор.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments