> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Цацаров, не спи! Рекетират Кралев: Дай „Армията“ на Божков, че ще стане страшно


Цацаров, не спи! Рекетират Кралев: Дай „Армията“ на Божков, че ще стане страшно

0
0
82

Публикувана на: юли 1, 2016

Битката за ЦСКА се върна към времената, когато едни хора въртяха търговия на „Магура“, а рекетът беше ежедневие!

Днес в най-нетиражния спортен вестник на Балканите – „7 дни спорт“, излиза с уводен редакционен материал, който е обикновен рекет с елементи на заплаха! За това нещо по принцип прокуратурата обвинява, а съдът осъжда. Особено, когато заплахата е към министър и премиер. Въпросът е тук да се самосезира прокуратурата.

Ама надали! Цацаров е прокурорът на Пеевски. А Москов е пишуркото на Пеевски. Поради, което няма как единият да скочи на другия.

Нищо, за момента това го правят повече от успешно феновете на ЦСКА! Откакто те обявиха тотален бойкот на газетката, продажбите и паднаха 3 пъти! Което доведе до невиждани сътресения в самата редакция, където заплата получава единствено близка до сърцето на издателя дама!

Това обаче са си семейни отношения, докато да заплашваш министър, е престъпление. Да намекваш за рекет към премиера – също. Да ги плашиш с фенове на Левски – кретенизъм! А да тревожиш всички с „внимавайте в картинката“ е по делянпеевски.

И още нещо. Г-н Божков, станахте за смях! От филипиката става ясно, че Гриша Ганчев ще прави футбол, а вие ще оздравявате „Армията“. Затова ви бил нужен стадион, а не отбор! Като е така кой ще играе на този стадион? Баба Дора ли?

НА СНИМКАТА: ЮЛИЙ МОСКОВ С ШАЛ НА ЛУДОГОРЕЦ ОТ ВРЕМЕТО, КОГАТО БЕШЕ НА ИЗДРЪЖКА ПРИ КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ. ИНТЕРЕСНО СЕГА ИМА ЛИ В КАБИНЕТА МУ ШАПКА НА ДПС. КАТО ОНАЗИ НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ.

Споделете
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments

Абонирайте се за бюлетин


Loading

Трансферна линия