> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Хубчев стисна Боби за гушата: Никой няма да ми се меси!


Хубчев стисна Боби за гушата: Никой няма да ми се меси!

0
0
261

Публикувана на: септември 28, 2016

Да му бъде гарантирано, че ще води националите и в следващите (европейски) квалификации, поиска Петър Хубчев. Тези започнаха с успех 4:3 над Люксембург, но едва ли някой вярва, че България ще пребори Холандия, Франция, Швеция и Беларус за класиране на световното първенство през 2018 година. Шампионатът е в Русия.

Хубчев вчера се появи на българска зем заедно с Георги Донков и Левон Апкарян, те ще са му помощници в националния отбор. Сигурен от стария екип е треньорът на вратарите Любо Шейтанов. Донков, бившият нападател на Левски и ЦСКА, живее и работи от години в Германия подобно на Хубси. Апкарян пък помагаше на Петър и в Берое.

Хубчев казал още на Боби Михайлов, че ще се опита да изгради отбор в тези квалификации и да атакува европейските финали през следващите. Другото условие пред БФС било никой да не му се меси в работата, най-вече в подбора на играчи.

Късно снощи трябваше да е най-важната среща между Михайлов и екипа на новия селекционер, на която да бъдат уточнени окончателно всички въпроси. Нямаше индикации, че президентът на БФС ще се възпротиви на някое от основните искания на бившия съотборник от Пеневата чета. Така че Хубчев може да бъде представен още днес или утре. След броени дни започва подготовката за мачовете с Франция и Швеция. Още не са изпратени повиквателни до футболистите от българското първенство.

Спецът беше посрещнат от медиите на летище София вчера, но не беше много словоохотлив. „Трябва да разговаряме първо. Следобед имам среща с президента Борислав Михайлов и тогава може да говорим за нещо по-конкретно“, заяви Хубчев. „Няма как да кажа нещо преди това. Едва ли ще намерите някой, който да каже нещо друго освен класиране“, отговори Хубчев на въпрос какво иска да постигне с националите.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments