> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Хубчев ревизира списъка на Петев за Франция и Швеция


Хубчев ревизира списъка на Петев за Франция и Швеция

0
0
231

Публикувана на: септември 29, 2016

Петър Хубчев ще направи ревизия на повиквателните, които предшественикът му Ивайло Петев е имал намере­ние да разпрати до футболистите, играещи в България. Списъкът вече е бил изготвен, като е трябвало само да се информират клубовете. Пър­вата работа на Петър Хуб­чев, след като сложи подпис под договор с БФС, е да разгле­да на кои е смятал да разчита Петев, както и да направи корекции. Напълно възможно е той да се довери на някои от футболистите, които трени­раше в Берое. Хубчев бе стар­ши треньор на заралии до ме­сец април тази година, пише „Тема спорт“.

Новият селекционер обаче трудно ще направи промени по повиканите футболисти, играещи в чужбина. Той може да се откаже от някои от тях, но е почти невъзможно да заяви желание други да пристигнат – клубовете им може да откажат да ги пуснат, тъй като сроковете за това вече са минали.

Ивайло Петев повика 12 ле­гионери за сблъсъците с Фран­ция и Швеция. От списъка пра­ви впечатление отсъствие­то на централния защитник Иван Иванов, както и завръ­щането на тарана Андрей Гълъбинов, който играе в италианския втородивизионен Новара.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments