> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Хубчев призова: Забравете мача с Холандия, двубоят с Беларус ще е много по-труден


Хубчев призова: Забравете мача с Холандия, двубоят с Беларус ще е много по-труден

0
0
206

Публикувана на: юни 2, 2017

Селекционерът на България Петър Хубчев коментира предстоящия сблъсък с Беларус. Опитният специалист заяви, че всичко в отбора е нормално. Той допълни, че битката в Минск ще е три пъти по-трудна от двубоя срещу Холандия.

“При нас няма нищо ново. Ние продължавама да държим на нещата, които сме говорили. Ред, дисциплина, колектив и борба. За наша голяма радост футболистите се явиха по-рано от предвиденото. Всички са здрави, по-сложното е, че отборът е съставен от играчи, които се състезават в различни държави. Нашата задача е да опитаме да балансираме нещата и да бъдем готови за мача с Беларус”, започна Хубчев.

“Знаем какво ще тренираме, какво искаме да подобрим в играта. Постарахме се да гледаме почти всички наши футболисти. Гледахме и отбора на Беларус. Ще подготвим тактически тима. Трудно ще намерите треньор, който ще е доволен от равенство или от загуба. Ние ще се опитаме да обедим играчите, че отиваме да победим. С оглед на класирането и играта ние трябва да подготвим футболистите за победа”, добави още той.

“Ако може да забравите мача с Холандия. Трябва да се съсредоточим върху следващия мач. Добре познавам момчетата. Те ни вярват. Знаят, че трябва да тренират, както ние искаме. Прегледахме мача с Холадния. Извадихме си поуките. Този мач с Беларус ще е два-три пъти по-труден”, завърши треньорът на България.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments