> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Хубчев преправя националния по немски модел – реши и кой е първият зачеркнат, когото ще върне


Хубчев преправя националния по немски модел – реши и кой е първият зачеркнат, когото ще върне

0
0
235

Публикувана на: октомври 13, 2016

Селекционерът на националния от­бор Петър Хуб­чев и неговият щаб са обсъдили про­фила на играчите, кои­то ще търсят за след­ващата квалификация с Беларус. Германски­ят възпитаник в тре­ньорската професия иска да види момчета, които да притежават типичните силни страни на немците – да са издръжливи физичес­ки, да печелят повече единоборства и да са добре подготвени так­тически, дори това да е за сметка на техни­ческите им умения.

То­ва потвърди пред „Ме­ридиан Мач“ и членът на Изпълкома Емил Костадинов, който след двубоя в Сток­холм е разговарял и със селекционера, и с Йордан Лечков, който е най-близо до предс­тавителни ни отбор от всички шефове в БфС.

„Особено срещу силните се виждат много добре как отпа­даме и във физическо, и в тактическо отно­шение. Знаем си сла­бостите и за това трябва да работим. Нека се дава път на младите и да се търси по-добро обиграване. Доволен съм, че и при младежите видяхме няколко момчета, които могат да играят при мъжете“, обяви Коста­динов.

Петър Хубчев обаче е категоричен, че ще избира състава си единствено според мо­ментната форма на футболистите, а не според възрастта. След грешките в за­щита и особено след лошото представяне на Антон Недялков като ляв бек cрещу Швеция, той вече е решен да върне Петър Занев в отбора. Забравеният от Ивайло Петев за­щитник натрупа соли­ден опит в руското първенство, където е твърд титуляр в Амкар и капитан на отбора. Именно заради това, че играе с успех в Премиер лигата, той ще намери място в групата за мача с Бе­ларус.

Следващият ни противник е типичен представител на съ­ветската футболна школа. Мачът с Алек­сандър Хлеб и компа­ния е на 13 ноември.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments