> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Хубчев не отлепя крака от земята, вижте хладнокръвният му анализ на голямата победа


Хубчев не отлепя крака от земята, вижте хладнокръвният му анализ на голямата победа

30 0

Публикувана на: март 25, 2017

Селекционерът на България Петър Хубчев не трепна и не си позволи гръмки изказвания след победата с 2:0 над Холандия. Хубчев остава здраво стъпил на земята и заяви, че оценките за играта и дали това е най-добрият мач на националите от години, ще я дадат журналистите.

„Не мисля, че беше толкова атрактивен мач, но направихме една голяма крачка напред. Ранният гол помогна много, но и тактически изиграхме перфектно първото полувреме. Няма как да не бъдем доволни, има неща, които се виждат като физическото ни състояние, което не е на добро европейско ниво“, каза селекционерът и обяви, че за напред е важно отборът да не полети в облаците.

„През годините сме побеждавали силни отбори и след това сме продължавали с грешките. Следващите мачове ще покажат дали ще сме постоянни в  изявите си“, каза още той и открено сподели своята истина за посещаемостта на мачовете на трикольорите.

„Публиката ще я върнем само с подобни неща – не с красива игра, а с такава битка. За мен публиката днес беше много и беше невероятна“, завърши Петър Хубчев.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading