> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Хубчев гарантира: Извикахме най-добрите! Вярваме, че ще бием Холандия


Хубчев гарантира: Извикахме най-добрите! Вярваме, че ще бием Холандия

0
0
394

Публикувана на: март 21, 2017

Селекционерът на националния отбор по футбол Петър Хубчев подчерта, че е извикал онези 23-ма играчи, от които има нужда за мача с Холандия в събота и в момента те са най-важни за него. Така на днешната си пресконференция Хубчев отговори на въпросите, свързани с отсъствието на Валери Божинов.

„Не знам дали си спомняте да е имало събиране на националния отбор и да не сте поставяли въпрос защо този е повикан или не е повикан. Аз и другите трима треньори гарантираме, че по наши виждания сме извикали точните 23-ма играчи, които на нас ни трябват. За нас тези 23-ма са най-добрите и най-важните в момента. Не е отписан нито един – без значение на колко е години и къде играе. Просто ние сме преценили, че в момента тия хора ни трябват. Правилно или не – решението е наше. Няма никакви задкулисни действия. За нас тия 23-ма човека са най-важните в момента. Нека да говорим за сериозни неща, от които може да извлечем някаква полза. Такива дребни заяжданици – не е тук мястото, не е тук форума. Нещо по-сериозно да коментираме”, каза Хубчев.

Вярата в успеха е налице.

„Ние вярваме в това, че можем да победим. Ако тръгнем по пътя на клишетата и на лозунгите – достойна загуба или равен, също ще бъдем доволни. Но колкото и смешно да звучи, ние вярваме, че можем нещо да направим. Ако може всички заедно, ще бъде най-добре. Аз лично вярвам, че може. Знаем къде сме, знаем какво трябва да правим, но е трудно това да се случи”.

Той призна, че лагерът на националните е започнал в напрегната обстановка и смята, че отсъствието на контузения капитан Светослав Дяков е голям проблем.

„Малко напрегната е атмосферата, може би породено от това , че на практика ние се брахме на две групи. Като организация също не беше толкова лесно, но мисля, че от днес вече всичко е наред. Той не е малък тоя проблем /бел. ред. отсъствието на Дяков/, но там нищо не може да се направи. Във футбола почти винаги има някакви оплаквания, но за наша голяма радост всички са здраво. Двама човека минаха прегледи при доктора, но се оказа, че не е нещо сериозно и всички ще участват след малко на тренировката”.

Хубчев разкри, че още не е решил кой да носи капитанската лента. „Кой ще бъде капитан не сме решили. Ще решим ние”, лаконичен беше наставникът по темата.

Според него холандците имат и видими слабости, които „лъвовете” трябва да използват в събота вечер.

„Разучихме съперника доста добре според нас. Видяхме силните страни на Холандия, видяхме и някои неща, която можем да използваме. Днес преди обяд говорехме предимно за нашата игра в миналите мачове- кое можем да подобрим, кое беше добре, кое не толкова. От утре ще говорим само за Холандия.

„Големите футболисти се показват в големи мачове. За мен лично това е голям мач, срещу Холандия е голям мач”, посочи Петър Хубчев и отправи критики към младите играчи:

„Наистина голяма част от младите футболисти получават бонус не само в националния отбор, но и в клубните, защото са млади. Аз лично смятам, че бонусът им е малко по-голям отколкото трябва да е. В Холандия е друга ситуацията, там упрекват треньора защо е включил едно 17-годишно момче. Там искат повече опитни играчи. Един добър отбор е сплав от млади и опитни. Мисля, че младите трябва малко повече да се борят за титулярното място и игровите минути”.

Накрая Петър Хубчев обобщи, че само с голи обещания и новата спортна база в Бояна няма да постигнем нищо на терена.

„Идват избори, ако тръгнем и ние да обещаваме, ще бъде най-голямата грешка. Хората не вярват на обещания, искат действия. Трябва да играем като срещу Беларус. Ако показваме такава игра, ще се върнат хората на стадиона. Нищо друго няма да ги върне. Това е пътят и нищо друго няма да ги върне. И досега сме спали в хубави хотели. Това са едни съвсем нормални условия. Такива са всички бази по света. Наистина чудесно съоръжение, но ако чакаме само на базата или на хотелската част, значи грешно сме чакали”.

„Не се получиха нещата с намирането на съперник”, коментира той провалената възможност за контрола.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments