> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Христо Янев: Трябва да се борим да развием отбора


Христо Янев: Трябва да се борим да развием отбора

0
0
170

Публикувана на: септември 25, 2016

Христо Янев иска да прави положителни промени в Нефтохимик за да вдигне нивото на отбора.

„Мисля, че допускахме две грешки и ни вкараха два гола. Поздравявам Локомотив Пловдив. Ние имаме да вършим много работа“, започна Янев.

„Първо трябва да започнем да си вярваме. Поведението на момчетата в доста голяма част от мача ми хареса. Има още неща за изясняване. Ние сме тук за да работим“, продължи Янев.

„От тук насетне мислим за следващите седем дни. Усърдната работа, за да променим поведението си по време на мача и да постигнем резултат, който ни задоволява. Радвам се, че Маламов и Йорданов са тук. Доколкото разбрах е имало преговори с него от преди да дойда“, обясни Янев.

„Трябва да се борим и да развием отбора от котата, на която сме в момента. Тя е незавидна за град като Бургас. Искам всеки ден да се вижда прогрес.По никакъв начин не се чувствам недооценен в ЦСКА. Аз съм амбициозен, здраво стъпил съм на земята. Искам да покажа това, което имам в главата си като идеи“, сподели Янев.

„Това дали Херо ще се върне в клуба на ръководен пост, е отговорност на управата. Аз си гледам моята работа. Ръководството е страхотно, изпълнява нашите искания, а те не са малко. Всеки ден трябва да се трудим, защото сме в положение, което не задоволява мен“. „И кметът, и господин Бошнаков ми гласуват доверие. Това ми дава спокойствие“.

„Лудогорец е на различно ниво от всички останали в нашия футбол. Ние от този мач може само да натрупаме опит“, завърши Янев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments