> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Христо Янев: Младите треньори имат място в Първа лига (СНИМКИ)


Христо Янев: Младите треньори имат място в Първа лига (СНИМКИ)

0
0
258

Публикувана на: август 21, 2016

Треньорът на ЦСКА Христо Янев, който тази сутрин подаде оставка след равенството с Пирин обяви, че решението му нямат нищо общо със спекулациите за негова смяна. Както е известно, в последните дни се появи новината, че Любослав Пенев е готов да седне на треньорския стол на Армията. Според Янев треньорите в България трябва да бъдат коректни един към друг.

„Не, не съм се повлиял от това, което се пише, чува и говори. Ако искаме обаче да променим нещо в българския футбол, трябва да бъдем коректни един към друг – както тези, които имат работа, така и онези, които в момента нямат. Колелото бързо се върти изключително бързо във футбола. Днес си горе, утре – долу. Първа лига е нещо, което показа, че младите треньори имат място в елита на българския футбол. Аз съм достатъчно зареден и концентриран. Тренировъчният процес беше много добър, просто това нещо трябва да се случва и на терена“, заяви Янев. Той допълни, че днешната тренировка на тима ще бъде водена от помощниците му Томас Нойберт и Кирил Динчев.

„Днес Томи (Томас Нойберт) и Киро Динчев ще водят тренировките. Другите решения ще ги разберете впоследствие.”

„Ако искам коректност, аз първи трябва да го правя това нещо. Виждаме големи трансфери на големи футболисти. Някои от големите футболисти не могат да осъзнаят къде се намират 2-3 години, така че трябва да им дадем кредит на търпение. Има няколко момчета, които ще бъдат бъдещето на нашия футбол.”

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments