> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Христо Янев за феновете: Няма никакво разделение! Публиката ни подкрепяше безрезервно


Христо Янев за феновете: Няма никакво разделение! Публиката ни подкрепяше безрезервно

0
0
1041

Публикувана на: юли 23, 2016

Треньорът на ЦСКА Христо Янев заяви, че е видял хубави неща от неговите възпитаници в контролата с Удинезе, която завърши наравно 0:0. Наставникът допълни, че не вижда никакво разделение в публиката на армейците.

„Нормален двубой от гледна точка на това, че беше приятелски. Видяхме някои хубави неща. Момчетата се стараха много в тежкото време и ги поздравявам. Ще кажа на момчетата кои са били хубавите неща. Искаме винаги да дадем най-доорото от себе си“, коментира старши треньорът на ЦСКА Христо Янев след контролата с Удинезе, завършила 0:0.

„Надявам се и искам отборът да е готов на 100% и да радваме тази публика, която ни подкрепя по най-добрия начин. Трябва да си вкарваме положенията, които създаваме. Създадохме ситуации срещу отбор, който играе в класно първенство. Тактически са просто перфектни и можем само да се учим“, каза още Янев.

„Не крия това, което искаме. Имаме нужда от още един нападател, който да помага на Преслав и да е още една опция в атака, и да ни дава необходимата сигуронст. На този етап всички в отбора се справят страхотно и трябва да продължават по същия начин“, заяви Христо Янев по повод желанието на тима да привлече още един нападател.

„Не видях да има разделение. Напротив, видях публика, която ни подкрепяше от първата до последната минута. Зарадва се на всеки един играч, който излезе на терена, подкрепяше ни през цялото време. Това е начина, по който на нас ще ни е по-лесно да играе в първенството. Нека да дойдат в петък, да напълним стадиона и момчетата да получат подкрепата, която заслужават. Феновете ни са превъзходни“, каза още Янев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments