> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Христо Янев за селекцията и за новия в ЦСКА


Христо Янев за селекцията и за новия в ЦСКА

0
0
273

Дата: януари 22, 2016

Настанивникът на ЦСКА Христо Янев заяви, че е доволен от показаното от отбора му във вчерашната контрола с украинския Александрия. „Червените“ спечелиха с 4:2, а Янев бе категоричен, че отборът му ще се подсили с толкова нови, колкото му трябват.

Доволен съм от показаното. Получи се хубав мач с доста голове. Играчите изпълниха всичките ми указания. На прав път сме. Николай Дичев от няколко дни тренира с нас. Вече започва да влиза в час, да се сработва с новите си съотборници и да се обиграва. Очаквам, че скоро ще е в необходимата форма.

Към този момент всичко с подготовката ни върви по план. Използвам възможността да изкажа нашите благодарности на организаторите от хотел “Голд Сити“, както и на фирмата, която организира лагера. Всичко тук е на топ ниво – терените, базата, възстановяването.

Селекцията ни ще бъде точно от толкова футболисти, от колкото имаме нужда. Към този момент това, което сме привлекли, ни е достатъчно. Ако има нещо друго, естествено, че ще разберете.

Вече има яснота и около втория лагер. Той ще започне на 27 януари и ще приключи на 10 февруари. Все още обаче уточняваме къде ще се проведе той.

Следим всичко около съперниците ни и дано битката бъде на зеления терен, а не извън него“, коментира Христо Янев пред livesport.bg.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments