> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Христо Йовов нападна Спас Русев: Абсурдно е с такъв директор


Христо Йовов нападна Спас Русев: Абсурдно е с такъв директор

0
0
634

Публикувана на: октомври 1, 2016

Легендата на Левски Христо Йовов сензационно атакува собственика на „сините“ Спас Русев! Причината за гнева на свогенеца се оказаха началническите рокади. Успоредно с това обаче Христо подкрепи възраждането на отбора.

Левски нямат право да бъдат спокойни в момента с оглед на мачовете, които направиха в последно време, и на Лудогорец. Не бива да се залъгват, че нещата ще продължават да бъдат така. Отборът от Разград се представя все по-убедително у нас, играе силно и в Шампионската лига. Никой не бива да се заблуждава, че може да направи нещо повече, защото те ще гледат само Европа. Освен това имат доста голяма скамейка, която ще им позволи да бъдат силни на всички фронтове. Да, никой не оспорва на Левски, че е на първото място. Пребориха се за това. Но в същото време започнаха да си връщат облика, който имаха в последните два сезона. Трябва да си признаем също, че от победата над Лудогорец не са и имали сериозен противник. Единственото хубаво е, че не позволиха да бъдат изненадани от по-леките съперници. Левски трябва да продължава да побеждава, но и да се развива.

Колкото до промените, които се направиха – за мен са доста странни. Смятам, че назначението на дамата за изпълнителен директор е абсурдно. Но кой съм аз, че да давам акъл. Има хора, които да решават нещата. В Левски бяха правени доста промени в изминалите години. Действаше се на принципа проба – грешка. То като цяло у нас се действа така. В нормалните страни обаче мислят напред и се стараят да избегнат грешките, а не да ги поправят.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments