> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Херо каза истината за футбола в България: Тотално вървим надолу и това не е от вчера


Херо каза истината за футбола в България: Тотално вървим надолу и това не е от вчера

0
0
180

Публикувана на: октомври 9, 2016

Бившият селекционер на националния отбор Димитър Димитров-Херо коментира загубата с 1:4 от Франция и очакванията от новия треньор Петър Хубчев.

„Случи се това, което очаквах. За съжаление това са реалностите в момента. Такъв ни е потенциалът“, сподели Херо пред „Тема Спорт“.

„Надежда винаги трябва да има. Не смятам, че шведите са на нивото на Франция. Шансове има. Ако не вярваме, че можем да направим нещо, за какво да тръгваме за този мач“, риторично запита специалистът.

„Много ми е интересно, когато се заговори за мотивация в националния отбор и желание. Ако ги няма, какво правят тези играчи там. Желая успех на Петър Хубчев в този тежък момент за националния ни отбор. Трябва да има и късмет. Без него не може. Французите ни показаха къде ни е мястото. В последните години тотално вървим надолу. И това се вижда и не е от днес и от вчера“, добави Димитров, а после бе запитан къде вижда светъл лъч и има ли надежда за промяна.

„Би трябвало да има. Този потенциал, който в момента имаме, не е чак толкова зле, както всички се опитват да го изкарат. Смятам, че има още резерви. Не казвам, че с този потенциал ние ще се класираме или ще бъдем на челните места, но наистина вярвам, че има още резерви, които трябва да се намерят и да се покажат“, посочи Херо и бе категоричен, че не може да говорим за подмладяване в националния отбор.

„Всеки път казваме, че използваме тази квалификация за следващите. Какво значи подмладяване?! Тази тема ми е много интересна. В националния отбор трябва да играят най-добрите, които са в момента. Това с подмладяването е много несериозно казано. Или може би е причина или оправдание…“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments