> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Халф на Левски: Все едно играя за Фейенорд


Халф на Левски: Все едно играя за Фейенорд

0
0
440

Дата: декември 14, 2015

Халфът на Левски Джереми де Ноойер даде интервю пред холандското издание Voetbal International, в което сравни „сините“ с местния гранд Фейенорд. Той посочи, че е изненадан от големия брой фенове, които подкрепят тима в гостуванията, въпркеи че им се налага да пътуват по няколко часа с автобус.

„Когато играехме с Литекс за първенство в Ловеч, на стадиона имаше около 6000 зрители, а половината от тях бяха от Левски“, заяви впечатлен Де Ноойер.

Той допълни, че засега отборът изпълнява целта, поставена от ръководството. „Първоначално задачата бе да се класираме в Топ 3. Не започнахме добре сезона, но успяхме да преобърнем нещата и в един момент имахме преднина от 4 точки на върха. Показахме, че Левски е амбициозен и отново ще е успешен клуб, какъвто е бил преди няколко години. Бих казал, че Левски е Фейенорд на България“, подчерта Де Ноойер.

Той допълни, че изненадващо бързо се е адаптирал. „В началото ми бе трудно. Подписах и имах само три седмици да се подготвя. Постарах се и успях“, завърши той.

„Тема Спорт“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments