> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Хазуров: След мача с Миньор плаках от щастие, но и от тъга


Хазуров: След мача с Миньор плаках от щастие, но и от тъга

0
0
328

Публикувана на: май 31, 2016

Освободеният от ЦСКА нападател Костадин Хазуров коментира пред „Тема Спорт“ решението на Христо Янев повече да не се разчита на него. Таранът сподели и какъв е пътят пред него оттук насетне. Интерес към Хазуров има от Пирин (Благоевград) и Гърция.

„След мача с Миньор всеки поотделно проведе разговор със старши треньора. Той ми съобщи, че няма да се разчита на мен за следващия сезон и мога да си търся друг отбор. Стана ми неприятно, защото дадох доста на ЦСКА този сезон. Но сме големи хора и гледаме напред. Аргументите за решението са свързани с плана за клуба – знаете за идеята с Литекс. Някои играчи от Ловеч щели да дойдат, както и чужденци, които са с договори. Това ми обясниха, общо взето“, каза Хазуров, който по време на награждаването след мача с Миньор се разплака.

„От една страна, плаках заради това, което постигнахме този сезон, защото то е наистина уникално и ще се помни дълго време. Беше много радостно. Но и в същото време знаех накъде отиват нещата и един час по-късно ми се потвърди – че напускам отбора. Така че чувствата ми бяха смесени“, добави Хазуров.

„Като цяло сезонът беше суперползотворен. Постигнахме максимума – и отборът, и аз. А феновете досега толкова обединени не ги бях виждал. Сега искам да си почина няколко дни, да поутихнат емоциите и после ще мисля къде да продължа. Но не съжалявам, че се завърнах в ЦСКА през лятото“, каза още нападателят.

„Тема Спорт“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments