> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Футболист на ЦСКА се извини на легенда заради емоционално изказване


Футболист на ЦСКА се извини на легенда заради емоционално изказване

0
0
242

Дата: април 9, 2016

Вратарят на ЦСКА Анатоли Господинов се извини на Петър Жеков за емоционалното си изказване по негов адрес веднага след успеха в Стара Загора. Талантът от Сливен беше един от най-силните при успеха 2:0 срещу Берое за купата. След триумфа Господинов призова Жеков да изпълни заканата си и да скочи от козирката на стадиона. Както много пъти стана дума, легендата нападна възпитаниците на Христо Янев преди мача. Великият голмайстор се закани, че ще скочи от козирката, ако армейците улучат два пъти вратата на Берое.

„Искам да се извиня за думите си непосредствено след мача, говорех под действие на емоцията и избързах с изказването си за Петър Жеков. Господин Жеков е голям футболист, истинска легенда и към него трябва да проявяваме уважение“, сподели Анатоли Господинов, което му прави чест.

Вратарят изрази задоволството си от страхотния успех в първия полуфинал. Анатоли е изключително щастлив от успеха и го посвети на невероятните фенове на ЦСКА, които бяха повече от ключов играч в мача със своята подкрепа. „Този мач е сред най-паметните за мен в ЦСКА. Очаквам „Армията“ за реванша да е изпълнен до краен предел от нашите верни привърженици и да създадем един празник, като се класираме за финал“, сподели още Анатоли Господинов.

За да не стават нови гафове, от ръководството на клуба забраниха изявления на футболисти до реванша с Берое. Ще говори само треньорът Христо Янев.

В Борисовата градина не са проговаряли и за премии. Такива могат да бъдат обявени едва при успех и в реванша, като ще важат за спечелване на купата. Единственото, което Гриша Ганчев е казал на подчинените си, вече беше публикувано. Той поздрави отбора за страхотния успех и нареди билетчета по един лев за реванша с Берое.

„7 дни спорт“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments