> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Футболисти, участвали в уредени мачове, свидетелстват срещу обвинените треньори


Футболисти, участвали в уредени мачове, свидетелстват срещу обвинените треньори

0
0
195

Публикувана на: март 24, 2017

Бивши футболисти на Любимец, чиито имена по обясними причини са засекретени, са свидетели срещу треньорите Красимир Мечев и Анатоли Тонов. Правата на двамата бяха спрени заради разследване на специализираната прокуратура за участието им в уреждане на мачове. Мечев и Тонов са карали с различни методи играчи да допринасят за конкретен резултат, на който те са залагали и съответно са акумулирали солидни печалби. Това обявиха пред БНТ от прокуратурата. Това е ставало при престоя на двамата в Любимец. Освен футболисти има и други свидетели срещу треньорите.

Тонов нарече обвиненията несериозни. „Не съм се предал. Ще продължа да се боря срещу тези измислици. Сигурен съм, че истината ще излезе наяве. Тогава ще си потърся правата по съдебен път, за да изчистя опетненото ми име и за възпрепятстването да упражнявам правото си на труд“, заяви пък чрез пресслужбата на “Спартак” (Пл) Мечев.

„24 часа“

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaАнатоли ТоновКрасимир МечевЛюбимец

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments