> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Фулъм не може да реши за Бодуров


Фулъм не може да реши за Бодуров

0
0
108

Публикувана на: юли 29, 2016

Английският „Фулъм“ хем не иска да използва национала Николай Бодуров, хем го е прецакал за трансфер при други двама играчи на държавния ни тим, пише „24 часа“. Солиден интерес, изразен и в оферта, към 30-годишния централен бранител е имало от турския елитен „Касъмпаша“. Негови футболисти са бранителите Страхил Попов и Васил Божиков, които също като Бодуров направиха кариера в „Литекс“.

От „Фулъм“ взели да се разтакават в решението дали да приемат предложението за българския си футболист, въпреки че е кристално ясно, че той не влиза в плановете на мениджъра Славиша Йоканович. Бившият треньор на „Левски“ бил категоричен, че няма да залага на Бодуров.

Забавянето с решението на „Фулъм“ обаче провалило трансфера на Бодуров. Когато от ръководството на клуба от второто ниво на английския футбол се навили да го пуснат в „Касъмпаша“, носе оказало, че е късно. Турският тим вече си бил намерил футболист за този пост и нямал нужда от Бодуров.

Така сега защитникът продължава да тренира с „Фулъм“ в очакване да си намери нов отбор. Договорът му с „котиджърс“ изтича следващото лято. Заради това лондончани държат да продадат българина, а не да го пускат някъде под наем.

Споделете
0
0

Comments