> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Фугата за сезона на Славия: Печелехме с добри игри и губехме нелепо


Фугата за сезона на Славия: Печелехме с добри игри и губехме нелепо

0
0
191

Публикувана на: април 2, 2017

Старши треньорът на Славия Владимир Иванов сподели впечатленията си от равенството 1:1 с Дунав в Разград в последния кръг на редовния сезон. Фугата подчерта, че е много доволен от младите футболисти в тима.

„Доколкото разбрах, е имало игра с ръка при изравнителния гол на Дунав. Така и на мен се видя, и вашите колеги са видели на повторението, че има игра с ръка. Не искам да коментирам ситуацията вече, тя е ясна.”

„След едно много силно първо полувреме (създадохме може би 4-5 стопроцентови положения) успяхме да отбележим гол. През втората част изгубихме инициативата, но също имахме ситуации, само липсата на късмет, топката се удари в гредата, не можахме да отбележим. Но аз съм доволен от старанието на футболистите, че показаха доста прилична игра. Ще продължаваме напред да подобряваме играта още повече. Видя се, че нашият отбор има потенциал и се надявам по-бързо да покаже истинското си лице, както през първото и на моменти през второто полувреме.”

„Равносметка? Колеблив сезон. С някои доста добри игри спечелихме мачове, някои доста трудно, други по нелеп начин изгубихме. Нашият отбор тепърва ще се изгражда и мисля, че ще играем още по-добре. Ще ни бъде трудно, но ще се справим. Аз вярвам в момчетата. Надявам се те да докажат това, което аз мисля.”

„На какво се дължат колебливите игри? Като изключим мача с Нефтохимик, в останалите срещи през пролетта може би липсата на късмет само не ни помогна да вземем това, което ни се полага. Във времето това дано ни се върне.”

„Порок ли е младостта? Това е много хубаво. Младите тепърва се изграждат и като характери, и като играчи, и с времето те ще покажат, че времето, което имаме към тях, е оправдано. Аз съм изключително доволен от тях – от всекидневната им работа, от старанието. Това, че допускат грешки, е съвсем нормално. Въпросът е с времето да са много по-малко.”

„Дали виждам промяна в тримата футболисти на Славия, които се класираха на Европейското? Не, не виждам промяна. Те са абсолютно същите. Аз съм много радостен не само за нашите футболисти, а за всички. Вижда се, че има материал, който идва отдолу. Надявам се да играят някога голям футбол.”

„Амбициите са да успеем да се преборим с отборите в нашата група, да вземем първо или второ място, което ще ни даде нужното спокойствие последните срещи да ги изиграем така, както ние желаем. Ще е много трудно, трябват много усилия, за да постигнем това. Другите отбори също разполагат с качества.”

„Коя е по-реалната от двете възможности – да се борим за плейоф за Лига Европа или за оцеляване? Ние ще мислим мач за мач и ще видим какво ще се случи. Не искам да правя дългосрочни планове. Всеки мач, който ще ни предстои, ще бъде за нас като финал. Трябва да намерим сили и да излезем от тази ситуация”, коментира Фугата пред „Диема”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments