> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ФОТОСРАМ: Кой идиот орезили Левски вчера?! Този срам ще стигне чак в Китай


ФОТОСРАМ: Кой идиот орезили Левски вчера?! Този срам ще стигне чак в Китай

0
0
216

Публикувана на: октомври 3, 2016

Левски стана за срам вчера! Че Дунав (Русе) не е дразнител за „сините“ фенове на каквато и позиция да е в класирането е повече от ясно, ама точно на тоя мач ли трябваше да водите инвеститори от Китай, бе господа началници?! Да направите вековният клуб за резил пред най-многолюдната държава в света с има-няма 4000 зрители (според официалната статистика) по трибуните на стадион за над 5 пъти повече? А за сектор „А“, където зад стъклата май се беше скрил и собственикът Спас Русев, който лично е уредил азиатската визита? Там единственият пълен блок беше този, в който ходят децата от школата!

Срамно е да поканиш хора от технологичен гигант №1 на планетата на мач срещу Дунав от Русе, нищо, че е втори в класирането. И то при положение, че след 2 седмици предстои двубой с ЦСКА! Вярно, „сините“ фенове се заяждат с „червените“ и Гриша Ганчев всячески от лятото насам, ама има ли някой, който да се съмнява, че на 15 октомври по трибуните ще има 3 пъти повече левскари, отколкото вчера? Няма. А тогава Левски ще е и в ролята на гост!

Кой направи Левски за смях и няма ли да се извини на „сините“ привърженици, че и тях орезили пред бъдещият най-голям спонсор на клуба?!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments