> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ФИФА инспектира Левски и ЦСКА


ФИФА инспектира Левски и ЦСКА

0
0
191

Публикувана на: март 9, 2016

Представители на ФИФА пристигнаха в България, за да инспектират водещите клубове Лудогорец и Левски, като изрично пожелаха да се срещнат и с ЦСКА.

Завеждащият отдел “Интегритет и съгласие” Кимбърли Морис и отговорникът за България в отдела – Силвия Салва, ще прекарат у нас 3 дни, в които последователно ще разговарят с представители на трите клуба.

Във вторник хората от ФИФА посетиха Българския футболен съюз и разговаряха с изпълнителния директор Борислав Попов, заместник-изпълнителния директор Павел Колев, главния финансист Тодор Пеев и шефа на Направление “Спортно-техническо” Неделчо Михайлов за дейността на федерацията, картотекирането на футболисти, електронната система за трансфери TMS и нейното бъдещо разрастване, както и за генералното състояние на българския клубен футбол.

Днес и утре г-жа Морис и г-жа Салва продължиха с визитите си последователно на “Герена”, “Българска армия” и в офиса на “Лудогорец”. Екипът от международната централа е придружаван плътно от представител на БФС – Борис Станков от международния отдел на централата.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments