> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Феро нахока своите и избухна срещу съдиите: От години свирят срещу Берое!


Феро нахока своите и избухна срещу съдиите: От години свирят срещу Берое!

0
0
175

Публикувана на: април 14, 2017

Старши треньорът на „Берое“ говори пред медиите след двубоя с „Пирин“. Вижте какво сподели той:

– Г-н Спасов, впечатленията ви за този мач?

– Не са добри. След като не можем да спечелим втори пореден домакински двубой. Въпреки желанието и някои ситуации, които можеше да бъдат в наша полза и като резултат. За втори пореден мач получихме гол, който нито може да предвидиш, нито може да се реагира в тази поредица от грешки. И с едно единствено положение, което не мога да го нарека дори така „Пирин“ получи предимство. Върнахме гола и имахме и други ситуации. Второто полувреме играхме еднотипно. Нямаше разнообразието, въпреки че използвахме доста играчи в офанзивен план, за да внесем разнообразие. Логично мачът завърши 1:1. Не сме доволни на това. За пореден път показахме липса на самочувствие и агресивност. Със страх футбол трудно се играе. Ние го показваме на моменти, когато трябва да сме по-настоятелни, но не се получават нещата. Продължаваме напред с мачовете, които предстоят.

А те са три поредни гостувания. Очакванията ви за тях?

– Тези мачове са важни и се надявам да победим. Аз продължавам да се надявам, че тази лоша серия ще спре, както бе по-рано през сезоа. Трябва да излезем от ситуацията и с футболистите, които имаме може да победим всеки отбор. Не мога да разбера защо в домакинствата имаме една яловост и непостигане на добри резултати. Това е през цялата година.

– Няколко думи за съдийството бихте ли казали?

– Аз всеки мач казвам, но…Кристален червен на Макенджиев. Не мога да разбера защо се случва така. Правилникът е категоричен и няма тълкуване. Това е една тенденция, която не е само тази година. „Берое“ ирае по почтен начин и не се занимаваме с такива пробеми, а все свирят в наш ущърб.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments