> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ферарио Спасов доволен от новите


Ферарио Спасов доволен от новите

0
0
277

Публикувана на: януари 27, 2017

Старши треньорът на Берое Ферарио Спасов говори пред клубния сайт след победата срещу Висла (Плоцк). „Доволен съм, когато побеждаваме, но мисля, че като качество на играта в първия мач стояхме по-добре и имаше по-интересни неща. За днешната среща най-важното е, че двата отбора играха чист футбол. Надигравахме се и това даде възможност на всички момчета да покажат своите възможности, заяви Спасов.

– На този етап подготовката протича нормално. Днешният мач също беше част от тази подготовка. Хубаво е и резултатът да е в наша полза, защото предния мач играхме много добре, но пък загубихме. Това ще допринесе за самочувствието на отбора. Вярвам, че Карачанаков и Делич, а и Райнов, който показа добра игра, ще допринесат за добрата физиономия на нашия отбор. Всичко върви по план и нямам притеснения за това, което става в отбора.

Добрите футболисти винаги се адаптират бързо. Въпрос на време. Има разлика в подготовките и натоварванията при тях. Затова и са малко тежки в момента, но аз не се съмнявам в техните възможности. Те ще допринесат за добрата игра на отбора.“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments