> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Фенове с унищожителен отговор към Лечков и атака към БФС: Ако не се събудите утре, никой няма да плаче за вас!


Фенове с унищожителен отговор към Лечков и атака към БФС: Ако не се събудите утре, никой няма да плаче за вас!

0
0
236

Публикувана на: август 12, 2016

Тръст „Синя България“ реагира с възмущение на изказването на вицепрезидента на БФС Йордан Лечков относно недоволството на футболен клуб Левски от съдийството в първите два кръга на българското първенство.Публикуваме го без редакторска намеса:

„Днес с възмущение прочетохме изказването на вицепрезидента на БФС и един от основните гробокопачи на българския футбол – Йордан Лечков, който словоблудства за пореден път на гърба на Левски и милионите му привърженици, използвайки неподобаващи за поста му епитети. Г-н Лечков, фактът, че не гледате български футбол, говори красноречиво каква работа вършите в клоаката, наречена Български футболен съюз.

Сладка синекурна длъжност, докарвайки ви приличен доход и държейки ви извън нафталина. А националните отбори гледате ли ги? За българските такива питаме? Как е там футболът? Иначе няма да ви питаме защо не сте в затвора, тъй като и правосъдието в България е същото като подопечния ви футбол. Днес има поредни доказателства за погазването му в България Ц справка случаят Бююк. Всъщност, колко души от сегашния Изпълком на БФС са бивши, настоящи или, дай Боже, бъдещи подсъдими? Това ли са хората, на които е гласувано доверие за управление и спасяване на футбола у нас?

Вие ли сте моралът и светлият пример за българите? Вие, г-н Лечков, може ли да изброите 5 (ПЕТ) положителни и успешни неща, които сте свършил като шеф в БФС и те не са в личен план, а за благото на футболните клубове? Ако не можете, бихте ли ни обяснили защо сте там? Вие и останалата шайка самозабравили се хора. Отвратително е, че поколението, донесло най-много радост на България на Световното първенство в САЩ през 1994, окончателно уби и погреба всичко футболно в родината ни. Сякаш не искате никой да задмине постижението ви и за съжаление ще успеете.

Превърнахте ни в посмешище, а себе си в слуги, ближещи ръката на фалшивите си господари. А си мислихме, че сте мъже, че имате поне капка чест и достойнство, че ще се борите със зъби и нокти, както го правихте на терена. Уви, огромна грешка. Вие сте най-големият ни срам и пишете с черни букви имената си в историята. Вас не ви обича никой, дори и тези, които ви дърпат конците, дори и тези, на които правите задкулисните си услуги, съмняваме се и сами себе си да обичате. Дано поне спите спокойно. И ако утре не се събудите, България няма да плаче за вас така, както плака за Туньо. Защото той си остана мъж, а вие, вие сте просто нищо“, пишат сините привърженици.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments