> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Фенове на ЦСКА скачат срещу БФС преди реванша с Берое


Фенове на ЦСКА скачат срещу БФС преди реванша с Берое

0
0
990

Дата: април 6, 2016

Привържениците на ЦСКА стягат нов масов протест, пише „Тема Спорт“. Фикси­раната дата за такъв е 20 април (сряда) – преди реван­ша за купата с Берое на „Ар­мията“, който ще започне в 20:00 часа. феновете на червените все повече губят търпение заради пълната неяснота около бъдещето на клуба и постоянното му мачкане от всички страни и уж загрижени институции. Точката на кипене е на път да бъде премината и по та­зи причина е много вероят­но да има ново шествие в часовете преди втория дву­бой с Берое. Този път още по-мащабно.
Запалянковците вече имаха един мирен протест на 18 октомври миналата година, когато се събраха пред сградата на парламен­та. Това се случи след про­валения мач на „Армията“ с Витоша Бистрица – гости­те отказаха да се явят за­ради страх от провокации от страна на червената публика. Тогава около 4 000 фенове на ЦСКА проведоха шествие от стадиона до жълтите павета, като разпънаха куп плакати и скандираха обиди по адрес на БФС и министър-предсе­дателя.

Сега обаче се стяга нов протест, тъй като вече за всички армейски привърже­ници е очевидно, че срещу клуба има задкулисен сценарий, който да стопира пла­новете за развитието му.

Феновете все още не са решили къде да се съберат – дали пред БфС или пред сградата на парламента. Събитията около ЦСКА в следващите дни обаче ще предопределят техния из­бор. Най-късно до седмица се очаква и повече яснота около протеста, който почти сигурно ще бъде по-масов от онзи през есента.

Патовата ситуация око­ло клуба сега е no-тежка от миналогодишната, поради което червената общност не би се поколебала да изра­зи своето мнение на висок глас.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments