> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Феновете показаха еднозначно кой е истинският ЦСКА (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)


Феновете показаха еднозначно кой е истинският ЦСКА (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

0
0
67

Публикувана на: юли 11, 2016

В последните седмици злите езици не спират да се опитват да настроят фенове на ЦСКА едни срещу други. Заради откровените провокации се стигна до неприятни сцени, след като ФК-то на Баба Дора тръгна да провежда първата си тренировка на Армията. В Австрия обаче се видя кой отбор подкрепят феновете на ЦСКА. На контролата с Динамо (Киев) в Австрия присъстваха над 40 фена на армейците. Днес пък нашите пратеници във Фюген се натъкнаха на още по-интересна гледка.

Четирима привърженици на ЦСКА са дошли на почивка буквално на 500 метра от лагера на любимия си тим. Всяка сутрин те излизат на терасата на стаята си, за да  изпратят възпитаниците на Христо Янев за поредната им тренировка. Днес при преминаването на автобуса покрай хотела, привържениците бяха облекли фланелките на любимия си тим и мощно скандираха „Само ЦСКА“.

Видът на хотелската им стая пък кара местните да забавят крачка и да цъкат с език. Цялата тераса е украсена с флагове на червения тим, а това еднозначно трябва да покаже на „оздравителите“ зад кой ЦСКА са феновете.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ТУК

Споделете
0
0

Comments