> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Феновете на Локо Сф: Няма да приемем обединение


Феновете на Локо Сф: Няма да приемем обединение

0
0
334

Дата: юни 23, 2015

Феновете на Локомотив (София) също публикуваха декларация по повод информациите за евентуално обединение с ЦСКА. Ултрасите на железничарите са категорични, че са готови да платят цената за управлението на клуба в последните години и да понесат гордо всички последици. Те обаче категорично не приемат варианта, че след няколко дни техният любим отбор може да бъде преименуван на ЦСКА 23.

„Уважаеми господа,

Привържениците на Локомотив София сме хора с гордост и достойнство. Няма как да е иначе, при положение, че носим традициите на отбора на Котето и Начко, на Спиро Дебърски и Доктор Кох, на стотиците заслужили спортисти на Локомотив, на прочутата локомотивска школа. Нашата гордост, нашата чест, нашето достойнство не ни позволяваха до този момент да вземем отношение към безбройните сюжети, изнесени в медийното пространство, описващи фалити, сливания, придобивания, припознавания и други подобни глупости. През годините, Ние привържениците на Локомотив многократно сме показвали своето отношение към т.нар. акционерно дружество, управлявано от г-н Николайчо Гигов. Отношението ни, към изпразнения от съдържание „ПФК“ лесно може да бъде проследено в декларациите, които сме публикували, в скандиранията ни на стадиона, в позициите зад които сме застанали през последните години.

Бихме искали да напомним на ръководителите на т.нар. „професинален футболен клуб“, че сме „наблизо“ и следим много внимателно случващото се с нашия клуб! Готови сме да извървим пътя до края – дори това да означава Локомотив да не е част от професосналния футбол! Дължим го на поколенията преди нас… тези които не допуснаха беумието ЖСК Славия преди повече от 40 години! Тези които, не се поколебаха да се изправят срещу режима и да отстояват любовта си към Локомотив! Наясно сме, че сега е особено модерно всички да се изкарват дисиденти и да обясняват с превъзбудрен патос, как са псували (на ум) режима, поради дадено сливане или обединение. В тези години, само и единствено привържениците на Локомотив не позволиха отбора им да бъде изкуствено обединен с отбора на Строителни войски – Славия!

Поради ред обстоятелства, ние сме последните, които знаем какво е Локомотив! Наше е задължението и отговорността да го опазим чист и доколкото е възможно неопетен! Тази наша декларация е насочена към всички почитатели на футболната игра в България! Наясно сме, че поради ред причини, подобен текст не е по силите на ръководителите на ПФК, БФС и т.н. абривеатури (възможностите, за което са следните: отицателен кефициент на интелигентност, завишена концентрация на алкохол в кръвта, тотална безхаберност и т.н.).

Поради гореизложеното се налага да обобщим в кратък и синтезиран вид: НИКОГА, ПО НИКАКЪВ ПОВОД И НА НИКАКВА ЦЕНА не бихме и няма да приемем обединение/сливане/преименуване и т.н с ЦСКА или който и да било друг клуб! Готови сме да платим цената и нямаме никакво намерение да правим компромиси с принципите и ценностите си!

Само Ние, само Локо!“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments