> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Уникално! Агитките ни се обединиха, за да върнат хората по стадионите


Уникално! Агитките ни се обединиха, за да върнат хората по стадионите

0
0
266

Публикувана на: февруари 21, 2016

Най-горещите футболни агитки у нас излязоха с общ кодекс, който трябва да бъде следван от всички привърженици у нас. Това се случи след безпрецедентната среща в Пловдив, на която се събраха водещи фактори от ултрасите на Левски, ЦСКА, Ботев, Локомотив (Пловдив), Локомотив (София), Берое и други.

На сбирката бе решено да се приемат правила в „ултра отношенията“ на родната футболна сцена. Целта на кодекса е да се избегне фатален край, както и да се върнат нормалните привърженици на футбола по стадионите.

Кодексът на феновете:

1. Забранява се използването на всякакъв вид „оръжия“ и „помощни“ предмети при сблъсъци с други привърженици (ножове, палки, боксове, бухалки, тръби и д.р.).

2. Забраняват се нападенията от типа „много срещу един“. В бой с други привърженици се влиза при приблизително равни бройки.

3. Нокаутиран противник или такъв, изпаднал в състояние на неспособност да се защитава, не се удря. Боят се прекратява.

4. Не се атакуват жени, деца и обикновени фенове.

5. Не се търси конфронтация с противник на работното му място или пред семейството му. Забранява се и причакването пред домовете.

6. Забранява се конфронтацията с други привърженици, участващи в чествания на национални празници, национални герои, мачове на националния отбор и други подобни.

7. Забранява се отнемането от противник на лични вещи, които не са свързани с клуба или групата му. Това представлява кражба.

8. Забранява се подаването на жалби и доноси в полицията срещу други фенове, които не са нарушили описаните тук правила.

9. При случай на неспазване на някое правило от привърженик на даден клуб, то той трябва да понесе „наказание“ от своите ръководни фактори.

10. Спиране на пропагандирането на използване на „оръжия“ по артикули, стикери, графити, транспаранти, хореографии и т.н.

11. Пропагандиране на „чистия“ бой чрез артикули, стикери, графити, транспаранти, хореографии и т.н. (напр. Артикул – „Мъжете се бият с ръце, страхливците – с оръжия“)

12. Не се унищожават графити на съперника, намиращи се на територията на стадиона му.

Всички точки ще се следят изкъсо от отговорните фактори и няма да се толерират хората, които не ги спазват!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments