> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ужас! И бащата на Божинов гони малки котета (Брутална снимка)


Ужас! И бащата на Божинов гони малки котета (Брутална снимка)

0
0
28

Публикувана на: февруари 14, 2016

И бащата на Валери Божинов-Емил, налита на малки котета в социалните мрежи, пише „Телеграф“. След като нападателят на сръбския Партизан се прочу с репликите към студентка „Малко коте, секс има ли“ и „Ще ти направя билет за Белград“, наяве излезе и секс чат на татко му.

„Представям ви бащата на Повелителя на малките котета, заклет ритнитопковец и почитател на кълчибаджак културата – големия котарак Емил Божинов в любовно обяснение към мен от преди няколко месеца. Публикува се в чест на наближаващия празник на виното и любовта… Истинското лице на един „човек зад кадър”, но с големи претенции да е в играта“, написа в профила си журналистката Дани Златанчева, а отдолу публикува и снимки, показващи сексдиалога между тях.

От него става ясно, че бащата на футболиста е доста по-брутален в свалките с младите моми. „Ще го лапнеш ли, сладур“, пита 51-годишният мъж. След като получава положителен отговор, той започва да използва обръщения като „помийо“, „мършо“, „мърда“ и „парцал“. Няколко дни след това той отново ѝ пише: „Мале, каква свиня си била, гледах ти снимките, мале, мале“.

„Емил ми се хвалеше, че е спал с много жени – всеки ден бил с по 2-3. Каза, че бил свободен, въпреки че статусът му във Фейсбук е обвързан. Разправяше кого познавал от звездите и кого не, предлагаше да ме запознае с Азис и Николета, кани ме на гости в Италия. Много се гордее с Николета, харесва я, Алисия също. Беше ми интересно от какво се издържа. Отговори ми „от разни далавери“, но не уточни какви. Валери също му помагал. Дано Емил се засрами. За съжаление такъв е средностатистическият българин, който се е видял с 20 лева в повече в джоба от останалите – неграмотен, нахален, кючек душа“, коментира журналистката Дани Златанчева.

Споделете
0
0

Comments