> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ужас! И бащата на Божинов гони малки котета (Брутална снимка)


Ужас! И бащата на Божинов гони малки котета (Брутална снимка)

0
0
229

Публикувана на: февруари 14, 2016

И бащата на Валери Божинов-Емил, налита на малки котета в социалните мрежи, пише „Телеграф“. След като нападателят на сръбския Партизан се прочу с репликите към студентка „Малко коте, секс има ли“ и „Ще ти направя билет за Белград“, наяве излезе и секс чат на татко му.

„Представям ви бащата на Повелителя на малките котета, заклет ритнитопковец и почитател на кълчибаджак културата – големия котарак Емил Божинов в любовно обяснение към мен от преди няколко месеца. Публикува се в чест на наближаващия празник на виното и любовта… Истинското лице на един „човек зад кадър”, но с големи претенции да е в играта“, написа в профила си журналистката Дани Златанчева, а отдолу публикува и снимки, показващи сексдиалога между тях.

От него става ясно, че бащата на футболиста е доста по-брутален в свалките с младите моми. „Ще го лапнеш ли, сладур“, пита 51-годишният мъж. След като получава положителен отговор, той започва да използва обръщения като „помийо“, „мършо“, „мърда“ и „парцал“. Няколко дни след това той отново ѝ пише: „Мале, каква свиня си била, гледах ти снимките, мале, мале“.

„Емил ми се хвалеше, че е спал с много жени – всеки ден бил с по 2-3. Каза, че бил свободен, въпреки че статусът му във Фейсбук е обвързан. Разправяше кого познавал от звездите и кого не, предлагаше да ме запознае с Азис и Николета, кани ме на гости в Италия. Много се гордее с Николета, харесва я, Алисия също. Беше ми интересно от какво се издържа. Отговори ми „от разни далавери“, но не уточни какви. Валери също му помагал. Дано Емил се засрами. За съжаление такъв е средностатистическият българин, който се е видял с 20 лева в повече в джоба от останалите – неграмотен, нахален, кючек душа“, коментира журналистката Дани Златанчева.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments