> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ужас! Деса неслучайно напусна разплакан „Герена“, перуанецът гори до Нова Година


Ужас! Деса неслучайно напусна разплакан „Герена“, перуанецът гори до Нова Година

0
0
102

Публикувана на: август 1, 2016

Футболистът на Левски Хеан Деса може да пропусне мачовете до края на годината. Перуанското крило влезе на полувремето на мача с Монтана (0:0), но само 10 минути по-късно се хвана за крака и се строполи на земята. Деса бе изнесен на носилка със сълзи на очи и бе заменен.

Според Блиц става дума за скъсани връзки, което означава, че Деса ще бъде извън игра до края на годината. Все пак „сините“ таят надежди, че перуанецът е само с разтежение и ще се възстанови бързо. Самият футболист обаче явно осъзна какво се случва, след което не успя да сдържи сълзите си. Всичко около състоянието на Деса ще стане ясно днес, след като той премине обстойни прегледи.

Припомняме, че Деса подписа с Левски преди края на миналия сезон. Той обаче получи контузия, след което и закъсня за началото на подготовката. Ексцентричният перуанец успя и да се забърка в скандал, след като репликира Люпко Петрович, че не е футболист за 10 минути. Сръбският специалист още тогава каза, че Деса не е готов за цял мач.

Петрович обаче бе принуден да пусне крилото още на почивката с Монтана, предвид лошия резултат и игра. Опасенията му за състоянието на Деса се потвърдиха още след 10 минути на терена.

Споделете
0
0

Comments