> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

УЕФА изхвърли ЦСКА от евротурнирите до 2020 г.! Поне!


УЕФА изхвърли ЦСКА от евротурнирите до 2020 г.! Поне!

0
0
116

Дата: септември 25, 2015

лед ФИФА и УЕФА наказа ЦСКА. Причината е в това, че от клуба не са платили 200 000 евро глоба, която му бе наложена след завършило разследване срещу него за нарушение на финансовия феърплей, разкрива вестник „24 часа“.

Всъщност ЦСКА сам се съгласи да плати глобата след преговори с евроцентралата. Срокът за плащането на парите обаче изтече на 30 юни и той бе пропуснат. Заради това от УЕФА пратиха писмо, с което уведомяват ЦСКА и БФС, че “червените” вече нямат право да участват за 1 година в евротурнирите, след като се класират за тях.

Вече тече и нов срок за плащането на парите, като санкцията може да се плати. В противен случай санкцията дори може да бъде завишена.

Положението с УЕФА не е същото като това с ФИФА. Санкцията е била с краен срок преди 1 юли, датата, от която клубът може да бъде обявен в несъстоятелност.
На няколко пъти сегашните собственици са били уведомени, че това трябва да се плати и няма как да се избяга от санкцията.

ЦСКА вече има две нарушения по финансовия феърплей, като предния път се отърва с условно наказание.

Сега вероятно отново ще се търсят пари, които обаче вече няма как да бъдат платени, ако бъде стартирана несъстоятелността.

Така ЦСКА със сигурност ще бъде санкциониран и с 3-годишно наказание за участие в евротурнирите. Което пък означава, че „армейците“ няма да играят в Европа минимум до 2020 година!

Причината за глобата бяха финансовите лупинги на Александър Томов, който по счетоводен път се опита да изкара, че дружеството може да излезе от кризата. УЕФА обаче бе категорична, че от Борисовата градина са превишили многократно разходите си с приходите, които са обявили, и наложи санкцията

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments