> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тяло за футбол и глава за бизнес! Звезда от Първа лига вдигна eкзотичен хотел за над милион


Тяло за футбол и глава за бизнес! Звезда от Първа лига вдигна eкзотичен хотел за над милион

0
0
513

Публикувана на: август 7, 2016

Вратарят на Славия Марио Кирев построи екзотичен хотел за 1 200 000 лева в родния си град Сапарева Баня. С пари от собствени спестявания, от проект към ДФ „Земеделие“ и кредит 26-годишният страж на белите е изградил точно копие на прочутите наколни малдивски къщички със сламени покриви, заобиколени отвсякъде с лазурни води, познати ни от туристическите проспекти, разкрива „Струма“. Комплексът се състои от две къщички, покрити с палмови листа, и лоби бар. Вътре има 8 стаи и четири мезонета, а пред тях се простират два басейна, до които се слиза директно по стълба от хотелската стая. Марио Кирев е оставил майка си Лилия да върти хотела, докато той тренира или играе мачове от първенството.

Репортер на вестник „Струма“ откри футболиста по телефона и той прие да разкаже как се е зародила оригиналната му идея да се впусне в туристическия бизнес:

„Роден съм в Сапарева баня и реших да инвестирам в туризма, тъй като тук това е основен поминък. Теглих кредит, спечелих проект от фонд „Земеделие“, добавих мои спестявания и изградих хотел по подобие на хотелска верига на Малдивите. Бях там, впечатлих се от архитектурното решение и ми дойде идеята да направя такъв кокетен хотелски комплекс и в моя роден град. Възползвах се от природните дадености на Сапарева баня – топлата минерална вода и красивата планина“, обясни Марио.

Дали начинанието му ще има и бизнес успех, тепърва ще се разбере, но местните са единодушни, че хотелът е изключително интересен и нетипичен за района, което със сигурност ще привлече клиенти, жадни за екзотика

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments