> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Търпението на Митов свърши! Треньорът попари грешника и нападателите


Търпението на Митов свърши! Треньорът попари грешника и нападателите

0
0
283

Публикувана на: април 1, 2017

Старши треньорът на Левски Николай Митов беше разочарован от пропуснатите положения срещу Черно море и от грешката на Сърджан Лукин, довела до единствения гол, дело на Александър Цветков.

„Не си вкарахме положенията, които имахме, и допуснахме наша грешка, която опитен футболист като Лукин не трябва да я допуска. Липсваше концентрацията при гола, при последния пас. Това е игра на голове. Ние имахме положенията, те нямаха, това им беше единственото, но така е във футбола. Защо така се получава при гостуванията? Не толкова, че са гостувания, а трябва да се вкарат головете, липсват доста неща, трябва да се вкарват голове. Още сме далеч от истината. Ще си кажем грешките в съблекалнята, ще ги изчистим и гледаме напред“, каза наставникът и направи равносметка на двубоите си начело на отбора до момента.

„Равносметката? От 4-те мача, които аз бях начело на Левски, не съм доволен от загубите. Левски не може да губи по такъв начин. И двата мача, които загубихмe, бяха само с едно положени. Гледаме мач за мач. Следващият мач ни интересува. Не можем да прескачаме. Реалист съм и гледаме напред”, сподели още Митов и заяви, че няма претенции към реферите.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments