> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тъпотиите на Бандата му костваха сурова санкция, ударът по Верея е троен


Тъпотиите на Бандата му костваха сурова санкция, ударът по Верея е троен

6 0

Вторият капитан на Верея Иван Бандаловски отнесе сурова санкция от дисциплинарната комисия към БФС заради червения си картон в полуфинала-реванш от Купата на България срещу Ботев Пд. Бандата се нахвърли на главния рефер Ангел Ангелов след сигнала му за край на срещата и в рамките на 30 секунди получи два жълти картона. Това коства на защитника наказание от два мача и глоба от 5000 лева. Елиаш, който получи деветото си официално предупреждение, също ще пропусне решителните битки във втората осмица със Славия и Ботев и ще плати 500 лева санкция. Администраторът на тима Николай Ненков е със забрана да изпълнява функциите си във въпросните два мача, а глобата му е 1000 лева.

Ето всички наказания след полуфиналите-реванши за Купата:

1/2 финали реванш    
С предупреждения –  7  състезатели    
 

Със спиране от състезателни права

ССП лв.
Елиаш Алвес Да Силва ФК „Верея” Стара Загора 2 200
Иван Георгиев Бандаловски ФК „Верея” Стара Загора 2 5000

ПО ДОКЛАД

За нерегламентирано използване на димки, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.А от ДП /2016/2017/ – ДК наказва  ПФК „Ботев“ гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За обиди към длъжностно лице, на основание чл.34, ал.2 и във връзка с чл.34, ал.1, т.2 от ДП /2016/2017/ – ДК наказва  Николай Нейков – администратор на ФК „Верея” Стара Загора със забрана за изпълняване на функции като администратор за 2 срещи и с глоба в размер на 1000 лева.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading