> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Турци сте! „7 дни спорт“ ОФИЦИАЛНО сложи чалма на първа страница! СРАМ!


Турци сте! „7 дни спорт“ ОФИЦИАЛНО сложи чалма на първа страница! СРАМ!

35 0

Публикувана на: септември 13, 2016

Че вестник „7 дни спорт“, по-известен в гилдията като „7 дни Юли върху Кети“, съществува заради Делян Пеевски и Кирил Домусчиев, отдавна е ясно. Първият подхвърля по нещо на собственика, а вторият не иска да фалира газетката, нищо, че я осъди на 120 000 лева! А си ги е поискал, а мача е свършил.

Това обаче не може да оправдание за днешната чалма, която „7 дни спорт“ нахлупи на първа страница! При това ОФИЦИАЛНО! Предлагаме ви творението на Юли Москов, ако го разберете, пишете ни! Ние турски не говорим! И с чалми не ходим!

Дали на шега, дали на сериозно, вратарят на Лудогорец Владо Стоянов обяви, че целта пред отбора е първото място в групата с Базел, Арсенал и ПСЖ. Няма лошо момчетата да мечтаят. Както се казва – инш алах. Ако играят добре и бият, ще им се радваме. Топка е – всичко става. Виждали сме го неведнъж и в това е чарът на футбола. Берекет версим, ако Лудогорец продължи и след Нова година. Ще гледаме, ще се вълнуваме и пролетта ще дойде по-бързо. Щото ай кафа сикме от дълги зими и новини от лагерите в Кипър и Анталия.