> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Треньор на Локо (Пд) захапа ЦСКА: Няма с какво да ни изненадат


Треньор на Локо (Пд) захапа ЦСКА: Няма с какво да ни изненадат

0
0
276

Публикувана на: март 16, 2017

Играещият помощник-треньор на Локомотив Александър Тунчев обяви, че отборът ще излезе за победа срещу ЦСКА в събота:

„Нагласата ни, разбира се, е да търсим победата, както във всеки мач. Вече сме по-освободени, защото изпълнихме целта си да влезем в първата шестица. Така че очаквам да покажем най-доброто от себе си и да затрудним максимално ЦСКА.
Не мисля, че ЦСКА има с какво да ни изненада, както и ние тях. Гледали сме им доста мачове, запознати сме с играта им. Взеха трима-четирима нови футболисти. Да, чужденците са по-непознати, но вече се натрупаха срещи и имаме впечатления. Бодуров пък си е утвърдена фигура, познато име в България, така че не виждам нещо изненадващо.

Сега сме четвърти, ако можем да завършим по-напред, ще е добре дошло. Но дори и четвъртото място е задоволително класиране и ще бъдем щастливи. Чакаме да се прибере президентът г-н Крушарски, за да видим какви ще са целите в плейофите. Предполагам около 20 март ще бъде отново в България.

Честно казано, извадихме доста голяма доза късмет на „Армията”. Ние имахме малко положения и вкарахме рано едно от тях. ЦСКА пък създаде доста ситуации, но така и не успя да се разпише. Сега обаче на „Лаута” ще е много по-различно. Имаме домакинско предимство и сме по-освободени психически. Ще изглеждаме по различен начин спрямо мача на „Армията”. Този път няма да разчитаме на късмета. На ЦСКА му предстои тежък двубой“.

Тунчев не изрази голям оптимизъм за българския футбол. Той даде за пример поколението си, чиито представители още са лидери в отборите си. „Много хора ни бяха отписали. Твърдяха, че едва ли не вече сме приключили и няма какво да дадем на футбола, но това изобщо не е вярно. Само вижте Камбуров какво прави. То си има можещи и неможещи. Аз на Камбуров в момента не виждам наследник. Не виждам български играч, който да може да повтори неговия път и да прави това, на което Камбуров е способен. Трябва да добавя и Кирил Котев и Ванчо Траянов. Това са хора, които не бих заменил за нищо. Няма други български футболисти, които да могат да ни дадат повече от тях тримата. Но това не е съвсем хубаво..“, заяви 35-годишният бранител.
За своето бъдеще Тунчев сподели: „Ако има нужда, винаги съм готов да помагам на терена. Но като цяло предпочитам да се съсредоточа само върху едно нещо. Вече веднъж се отказах и е ясно, че искам да се развивам в треньорската професия. Иначе ми е малко трудно да съчетавам нещата, защото не можеш да се съсредоточиш само върху едно. Но пак казвам, че не е проблем и да остана на терена, в случай че има нужда“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments