> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Треньорът на Радник: Жалко, че първият мач не завърши 1:1


Треньорът на Радник: Жалко, че първият мач не завърши 1:1

0
0
222

Публикувана на: юли 6, 2016

Треньорът на Радник Бийелина Славко Петрович заяви на пресконференцията преди мача реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Берое, че е предпочитал първият мач в Стара Загора да е бил завършил 1:1, а не 0:0.

„0:0 дава равни шансове и на двата отбора. Предпочитах първият мач да завърши 1:1, за да имаме предимството от един отбелязан гол на чужд терен, защото сега Берое задължително щеше да се нуждае от поне два гола“, коментира Петрович.

„Пропуснахме няколко много добри възможности в първия мач в Стара Загора. Надявам се, че сега ще си върнем за изпуснатите възможности и на реванша ще изпълним добре задачата си. Ние няма да позволим на противника да създаде много възможности пред нашата врата. В крайна сметка и 1:0 ни е достатъчен резултат“, добави треньорът на Радник.

„Берое е много добър отбор. Ние обаче се намираме в много по-добра физическа форма. Още в първия мач успяхме да неутрализираме съперника. Надявам се, че след мача в Баня Лука ще ги отстраним. Това е отбор, който е с 30-40% по-добър от нас и трябва да ги спрем, както го направихме в първата среща. Ние имаме предимство във физическо естество. Ако успеем да наложим нашия ритъм на игра от самото начало на мача, българите няма да издържат“, продължи наставникът на тима от Бийелина.

„Хубаво е, че началният час на мача е по-ранен и температурите ще са по-високи. Това трябва да ни даде предимство“, каза още Славко Петрович.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments