> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Треньорът на Люксембург се закани на България


Треньорът на Люксембург се закани на България

0
0
269

Публикувана на: септември 5, 2016

Треньорът на Люксембург Люк Холц се закани да поизпоти българския национален отбор по футбол в утрешната световна квалификация. Двата тима излизат от 21:45 часа на „Васил Левски“, а специалистът заяви, че е добре запознат с плюсовете и минусите на тима на колегата си Ивайло Петев.

„Трябва да внимаваме с офанзивните качества на българския отбор. Освен това ще опитаме да се възползваме от свободните пространства в противниковата половина, които най-вероятно ще се появят вследствие на атакуващата игра на домакините. Намираме се в много тежка група с големи футболни нации като Франция, Холандия и Швеция. Отборите на България и Беларус също са силни, въпреки че са по-ниско в ранглистата на ФИФА. Предстоящият ни съперник записа победа срещу бъдещия европейския шампион Португалия и въпреки че бе в контрола, това показва, че притежават съответното качество.

Нашата цел в тази група, макар и да изглежда много трудно е да опитаме да спечелим точки. Също така се надявам, че ще успеем да подчиним индивидуалните качества на отборната игра. Това, че попаднахме в толкова тежка група е и добре за нас, тъй като ще играем с много силни отбори. По тази причина в утрешния мач няма да има напрежение, породено от конкретни очаквания към нас и се надявам това да бъде в наша полза, за да успеем да вземем точка”, допълни още селекционерът на Люксембург“, заяви Холц.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments